Junioren

De jeugd heeft de toekomst zeiden onze voorouders al. Maar ja, hoe trek je ze achter de Xbox uit en laat je ze meer dan 10 meter lopen over gemalen baksteen? Bij T.V. Rapid weten we het ook niet precies. Maar stel je komt hier tennissen, dan heb je wel de tijd van je leven. 

Aankomende activiteiten

 

Geen evenementen gevonden!

Junioren Nieuws

 

Tenniskids gaat weer van start!

Tenniskids gaat weer van start!

Heerlijk buiten tennissen bij TV Rapid in Landgraaf. Alle kinderen t/m 10 jaar kunnen nu gebruik maken van deze speciale aanbieding om kennis te maken met tennis! Dit inschrijving is verlengd tot 7 maart! Voor meer informatie klik hier.

Voorlopige uitstel voorjaarscompetitie 2021 en update over vrij tennis

Voorlopige uitstel voorjaarscompetitie 2021 en update over vrij tennis

Beste leden, Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei. De intentie is nu om te starten in mei, zodat we nog een volledige...

Jeugdcommissie

Onze jeugdcommissie bestaat uit 5 personen. Daarnaast helpen ook veel ouders bij verschillende activiteiten die georganiseerd worden. De jeugdcommissie bestaat uit:

Jos Widdershoven
Linda Jansen
Nancy Hendriks
Monique Drabbé
Celine Olfen
Robin Olfen (trainer)  

Over onze jeugd

T.V. Rapid telt ongeveer 60 jeugdleden. De grootste groep is tussen de 6 en 12 jaar, waarbij tennisplezier in een prettige omgeving voorop staat.

Wat is er te doen?

Training

Ieder jaar kunnen nieuwe jeugdleden deelnemen aan het schooltennisprogramma verzorgd door onze trainer Robin Olfen. Hier kunnen de kinderen 9 lessen inclusief materiaal krijgen. Deelnemen kan al vanaf 3 jaar! Meer informatie…

Daarnaast is er het reguliere lesaanbod. Meer informatie is te vinden op onze trainingspagina’s.

Competitie

De jeugdcompetitieteams worden samengesteld door de jeugdcommissie in overleg met de trainer en ouders. We nemen deel aan de voor- en najaarscompetitie. Wanneer kinderen niet ingedeeld kunnen worden, overleggen we met verenigingen in de buurt om kinderen te plaatsen.

De jeugd kan deelnemen aan verschillende competitievormen.

Voor de jongste kinderen is er de Tenniskids competitie van de KNLTB. Deze competitie is voor kinderen tot en met 12 jaar. De nadruk in deze competitie ligt vooral op leuke wedstrijdjes spelen, plezier hebben en vriendjes maken. De kinderen kunnen deelnemen aan Miniveld (rood), Driekwartveld (oranje) of Grootveld (groen). Voor meer informatie klik hier. 

Ben je in de leeftijd 11 tot en met 17 jaar? Dan kun je meedoen aan de KNLTB Junioren competitie! Samen met jouw team bestaande uit meisjes, jongens of jongens en meisjes ga je tijdens de competitie de strijd aan met teams van andere verenigingen. Voor gedetailleerdere informatie, klik hier.

Activiteiten

We organiseren verschillende activiteiten voor de jeugd. Het kick-off toernooi, ouder-kind toernooi, Halloween en oliebollentoernooi (samen met TCN) en natuurlijk de jeugdweek.
De jeugdweek vindt altijd de laatste week van de schoolvakantie plaats. Overdag wordt er getennist om de felbegeerde titel van jeugdkampioen en ’s avonds zijn er leuke activiteiten zoals vossenjacht, zeskamp, zwemmen, naar de film en de bonte avond. Het is ieder jaar weer een doorslaand succes! Menig oud junior lid koestert nog warme jeugdherinneringen aan de jeugdweek.

In de jeugdcommissie app wordt u op de hoogte gehouden van deze activiteiten.

 

 

 

Wij danken onze sponsoren