jeugd

Rapid telt ongeveer 60 jeugdleden. De grootste groep is tussen de 6 en 12 jaar. Tennisplezier in een prettige omgeving staat voorop.

Ieder jaar kunnen nieuwe kinderen deelnemen aan het schooltennisprogramma verzorgd door onze trainer Robin Olfen. Hier kunnen de kinderen 9 lessen inclusief materiaal krijgen voor slecht €50, -. Het kan al vanaf 3 jaar. Daarnaast is er het reguliere lesaanbod. Meer informatie kunt u vinden in het menu onder “training”. Hier vindt u ook de prijzen bij inschrijfformulier.

De lidmaatschapskosten voor kinderen t/m 10 jaar zijn maar €30, – en junioren t/m 17 jaar betalen €75 per jaar. Het eerste jaar lidmaatschap kost maar 50% van het bedrag.

20170528_144344

JEUGDCOMPETITIE

De jeugd kan deelnemen aan verschillende competitievormen. De jeugd t/m 12 kan deelnemen aan het Tenniskids Worldtour programma van de KNLTB. De kinderen nemen kunnen deelnemen aan Miniveld (rood) Driekwart (oranje) of Grootveld (groen) Meer informatie vindt u hier
De data en indeling voor de Worldtour 2018 vindt u hier

De jeugdcompetitieteams worden samengesteld door de jeugdcommissie in overleg met de trainer en ouders. We nemen deel aan de voor- en najaarscompetitie. Waar kinderen niet ingedeeld kunnen worden overleggen we met verenigingen in de buurt om kinderen te plaatsen.

NIEUWS EN ACTIVITEITEN

We organiseren verschillende activiteiten voor de jeugd. Het kick-off, ouder-kind toernooi, jeugdweek, Halloween en oliebollentoernooi (samen met TCN)
De jeugdweek is altijd de laatste week van de schoolvakantie. Overdag wordt er getennist en ’s avonds zijn er leuke activiteiten zoals vossenjacht, zeskamp, zwemmen naar de film of een uitstapje. Het is ieder jaar weer een doorslaand succes!

In de jeugdcommissie app wordt u op de hoogte gehouden van deze activiteiten.

JEUGDCOMMISSIE

Onze jeugdcommissie bestaat uit 5 personen. Daarnaast helpen ook veel ouders bij verschillende activiteiten die georganiseerd worden. Voor meer informatie kunt u terecht bij

Nicole Eurlings  |  nicole.eurlings@home.nl
Ankie Winthaegen  |  a.winthaegen@gmail.com
Saskia Beckers  |  sasbeckers@home.nl
Marie-Jose Brounen  |  mariejose.brounen@gmail.com
Robin Olfen (trainer)  |  robinolfen@hotmail.com